MuuRa TrailO 2021

Muuramen Rasti järjesti Eskon päivänä 12.6.2021 kansalliset tarkkuussuunnistuskilpailut ja K-S:n am-kilpailut MuuRa TrailO 2021, tempo ja normaalikilpailu (PreO). Kilpailukeskus oli  Vanerilassa Säynätsalon saarella.

Tempo-kilpailun voitti sekunnin erolla E-sarjassa Antti Rusanen Hauhon Sisu, toinen Juha Hiirsalmi Turun Metsänkävijät ja kolmas oli Petteri Hakala Kalevan Rasti. Lasten HD12-sarjan nopein oli Venla Mäkinen Koovee, toinen Selma Rusanen Hauhon Sisu ja kolmas Jenny Jacobson OK77.

Antti Rusanen ylsi tuplavoittoon, sillä hän oli tarkin ja nopein myös normaalikilpailussa eli PreO:ssa. Ero seuraavaan Pinja Mäkiseen Koovee oli vain neljä sekuntia, kolmas oli Vesa Mäkinen Angelniemen Ankkurit. A-sarjan voitti Timo Weide Anttolan Urheilijat. HD12-sarjan voitti Jenny Jacobson, toinen Selma Rusnen, kolmas Venla Vienola S-JKL.

Alueen suunnistajat eivät kisoihin uskaltautuneet lukuun ottamatta rohkeita HD12-sarjan Venla ja Pinja Vienolaa Suunta Jyväskylästä. Venla siis tuli tupla AM-mestariksi ja Pinja tupla hopeamitalistiksi.

Kilpailunjohtajana toimi  Anneli Junttila, ratamestarina Esko Junttila ja valvojana Kari Häkkinen VaajTe.

 

Tulokset

 

Kartat:

PreO E                   PreoO A                  PreO HD12

Tempo asema 1            asema 2             asema 3

asema 4                        asema 5             asema 6

Preo-aikarasti

Malli-asema

 

Tempon ja PreO aikarastin RATKAISUKARTTA

PreO RATKAISUKARTA

 

Ratamestarin mietteitä

Kilpailuohje

Tempon ja PreO:n aikarastin toimintaohje

Kilpailukutsu

Lähtölista tempo E

Lähtölista tempo HD12 (B)

Lähtölista Preo E

Lähtölista Preo A

Shell Muurame

Lisätietoa tarkkuussuunnistuksesta

Sarjat: E, HD12, A. Tarkkuussuunnistus on laji, jossa kaikki, katsomatta ikää, sukupuolta tai liikuntakykyä, voivat harrastaa ja kilpailla samassa sarjassa. Poikkeuksena HD12, jossa kilpailuvuonna iän puolesta korkeintaan 12-vuotias voi osallistua. E-sarja on vaativa ja A-sarja sopii hyvin myös aloitteleville lajin harrastajille.

 

Koronaviruksen vaikutukset liikuntatoimintaan Jyväskylä, Muurame

Tempokulttuuria, asema 3. Kuva EJ
Tempo 2. asema, Roope Näsi. Kuva EJ
PreO:n tarkimmat vas. 2) Pinja Mäkinen, 1) Antti Rusanen, 3) Vesa Mäkinen. Kuva EJ