Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen

Ilmoita yhteystietosi alla olevalla liittymislomakkeella ja lähetä tiedot meille. Perhejäsenyydessä ilmoitathan muut perheenjäsenet lisätietokohdassa. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jäsenmaksu laskutetaan erikseen.

 

Jäsenmaksut vuonna 2018 ja 2019

Perhejäsenmaksu 60 € (vanhemmat ja lapset)
Aikuiset 40 €
Nuoret alle 16-vuotiaat 20 €
Alle 12-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.
Ainaisjäsenmaksu on 600 €.
Kannatusjäsenmaksu on 100 €

Aikuisten, nuorten ja perhejäsenmaksuun sisältyy osanottomaksuja kilpailuihin johtokunnan päättämällä tavalla sekä ilmainen osallistuminen MuuRa:n kuntosuunnistuksiin 2018 ja 2019.
 

Liittymislomake

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Muuramen Rastia voi edustaa suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa, pyöräsuunnistuksessa ja tarkkuussuunnistuksessa (Trail-O). Alue-, kansallisiin ja SM-kilpailuihin ilmoittaudutaan suunnistuksen IRMA-palvelun kautta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Seura hoitaa ilmoittautumiset IRMA-palvelusta etenpäin.

Muista tarkistaa ilmoittautuminen ja lähtöaika ko. kilpailun järjestäjän www-sivulta.

Seura maksaa osallistumismaksut vuosittain päätettävällä tavalla. Vuonna 2015 osallitumismaksujen max. määrä/hlö on 200 euroa. (Edellyttää seuratoimintaan tavalla tai toisella osallistumista.)

SM- ja kansalliset kisat löytyvät IRMA-palvelun kilpailukalenterista. Keski-Suomen alumestaruuskilpailujen kutsut löydät Keski-Suomen suunnistuksen sivuilta tai IRMA-palvelusta.