Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen

Ilmoita yhteystietosi alla olevalla liittymislomakkeella ja lähetä tiedot meille. Perhejäsenyydessä ilmoitathan muut perheenjäsenet lisätietokohdassa. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jäsenmaksu laskutetaan erikseen.

 

Jäsenmaksut vuonna 2022

Perhejäsenmaksu 60 € (vanhemmat ja lapset)
Aikuiset 40 €
Nuoret alle 16-vuotiaat 20 €
Alle 12-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.
Ainaisjäsenmaksu on 600 €.
Kannatusjäsenmaksu on 100 €

Aikuisten, nuorten ja perhejäsenmaksuun sisältyy osanottomaksuja kilpailuihin johtokunnan päättämällä tavalla sekä ilmainen osallistuminen MuuRa:n kuntosuunnistuksiin 2022.
 

Liittymislomake

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Muuramen Rastia voi edustaa suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa, pyöräsuunnistuksessa ja tarkkuussuunnistuksessa (Trail-O). Alue-, kansallisiin ja SM-kilpailuihin ilmoittaudutaan suunnistuksen IRMA-palvelun kautta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Seura hoitaa ilmoittautumiset IRMA-palvelusta eteenpäin.

Muista tarkistaa ilmoittautuminen ja lähtöaika ko. kilpailun järjestäjän www-sivulta.

Seura maksaa osallistumismaksut vuosittain päätettävällä tavalla. Vuonna 2022 osallitumismaksujen max. määrä/hlö on 200 euroa. (Edellyttää seuratoimintaan tavalla tai toisella osallistumista.)

SM- ja kansalliset kisat löytyvät IRMA-palvelun kilpailukalenterista. Keski-Suomen alumestaruuskilpailujen kutsut löydät Keski-Suomen suunnistuksen sivuilta tai IRMA-palvelusta.