Ulla Yrjölä palkittiin MuuRa:n parhaana suunnistajana 2019

25.11.2019

Muuramen Rasti juhlisti 24.11. seuran syntysijoilla Hetteellä 20-vuotista toimintaansa ja suunnistuskauden päättäjäisiä parhaita palkiten. Samalla muistettiin SM-, am- ja kuntorastitoimitsijoita hyvän ruuan parissa.

Seuran parhaana suunnistajana palkittiin Ulla Yrjölä. Hän saalisti SM-kultaa ja kolme muuta SM-mitalia pyöräsuunnistuksessa. Lisäksi hän kunnostautui AM-pyöräsuunnistuksen ratamestarina.

Parhaana tarkkuussuunnistajana ja vuoden kartoittajana palkittiin Esko Junttila. Vuoden veteraanisuunnistajaksi valittiin kaksi SM-mitalia ottanut Tuula Rasimus.

Vuoden toimitsijan titteli annettiin Anneli Junttilalle SM-tarkkuussuunnistuksen upeista järjestelyistä. Hänet nimettiin myös vuoden kuntosuunnistajaksi 20-vuotisesta kuntorastien toimitsijatehtävistä.

Vuosikokouksessa puheenjohtajan tehtäviä jatkamaan valittiin Esko Junttila. Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Kaisa Jokinen. Johtokunnassa jatkavat vpj. Esa Honkonen, sihteeri Pauliina Uusi-Penttila, rahastonhoitaja Tuomo Huhtala. Varajäseninä Anneli Junttila ja Jouko Ruuska.

Seuran toimintasuunnitelma 2020 sisältää mm. suunnistuskouluja, kuntorasteja ja kansalliset tarkkuussuunnistuskilpailut. Uusia tuulia ja harrastajia haetaan Rogaining ja Street-O -tapahtumista.

 

MuuRa:n paras suunnistaja vuonna 2019 Ulla Yrjölä. Kuva EJ
MuuRa:n paras suunnistaja vuonna 2019 Ulla Yrjölä. Kuva EJ