MuuRa TrailO 2023

Muuramen Rastin tarkkuussuunnistuksen kansalliset ja AM-kilpailut

Muuramen Rastin vuosittaiset tarkkuussuunnistuksen kilpailut suunnistettiin vaihtelevassa säässä Jyväskylän Keljonkankaalla Sarvivuoren SM-kartalla. Kilpailijoita olisi reitille mahtunut enemmänkin. Suomen muut kesätapahtumat verottivat määrää, mutta eivät laatua! Rasteja tutki useita maailmanmestareita ja lajin aktiivijoukon kera. Ilahduttavaa oli myös nähdä mukana lajin uudet kisaajat.

MuuRaTrailo2023 Elit-sarjan sprintin selvitti tarkimmin ja myös nopeimmin Juha Hiirsalmi Turun Metsänkävijät. Neljä kilpailijaa sai täydet pisteet, heistä toinen oli Pinja Mäkinen Koovee, kolmas Eero Hakanen Rasti-Jyry ja neljäs Kyllikki Anttila Suunta Jurva.

D12-sarjan Sprintin voitti Elsa Mäkinen Koovee ja toinen oli Enni Pitkänen SK Pohjantähti.

PreO:ssa Elit-sarjan tarkin oli Pinja Mäkinen Koovee täysillä pisteillä. Aikarastilla lipsahti virhe, mutta aika riitti voittoon toiseksi tulleesta Tommi Hakulista SK Uusi, kolmas oli aikarastin nopein Juha Hiirsalmi Turun Metsänkävijät.

PreO:ssa D12-sarjan voitaja oli Enni Pitkänen SK Pohjantähti ja toinen Elsa Mäkinen Koovee.

AM-kilpailussa voiton sprintissä ja PreO:ssa vei Muuramen Rastia tarkkuussuunnistuksessa edustava ensikertalainen Tero Junttila (Tampereen Pyrintö).

Kilpailunjohtajana toimii Hannu Karstunen, ratamestarina Esko Junttila ja valvojana Juha Villikka Koovee.

Kiitokset kaikille osallistujille ja järjestelyissä mukana olleille!